

Barnet Safer Communities Partnership Board (SCB)

Date:	Friday 25 th July 2014	
Time:	2.30pm to 4.30pm	
Venue:	Committee Room 1, Hendon Town Hall, The Burroughs, London, NW4 4AX	

Agenda

Agenda		
	Item	Led by
14:30-14:35 (5 minutes)	Item 1: Introductions and apologies	Cllr Longstaff (Chair) Cabinet Member for Safety and Resident Engagement
14:35-14:45 (10 minutes)	Item 2: Minutes and actions from last meeting	Cllr Longstaff (Chair) Cabinet Member for Safety and Resident Engagement
14:45-14:55 (10 Minutes)	Item 3: Barnet Safer Neighbourhood Board, Progress update (Verbal Update)	Roger Kemp Chairman Barnet Safer Neighbourhood Board
14:55- 15:05 (10 Minutes)	Item 4: Project Griffin Update and information (Verbal)	Adrian Usher Chief Superintendent- Barnet Metropolitan Police
15:05-15:15 (10 Minutes)	Item 5: Burglary Reduction Group Update (Verbal Update)	Dr Simon Harding Chair Burglary Reduction Group
15:15-15:30 (15 minutes)	Item 6: Developing our Safer Communities Strategy ITEM 5 Developing a SCP Strategy July 20:	Kiran Vagarwal Head of Community Safety Barnet Council
15:30-15:45 (15 Minutes)	Item 7: Update from 'Youth Matters' And recent inspections (Verbal)	Duncan Tessier Assistant Director Early Intervention and Prevention Children's Service LBB
15:45-16:00 (15 minutes)	Item 8: Home office Peer Review for Gangs and Serious Youth Violence Agenda Item 8 Home Office Peer Review an	Kiran Vagarwal Head of Community Safety
16:00 -16:15 (15 minutes)	Item 9: Performance Dashboard (Presentation)	Peter Clifton Community Safety Team
16:15-16:30 (15 minutes)	Forward Plan 2014/15 Update from IOM Away Day	Cllr Longstaff (Chair) Cabinet Member for Safety and Resident Engagement
16:30 (15 minutes)	Meeting Close	